DISCOVER OUR SERVICES

Onze ontwerpen vertrekken vaak van strakke lijnen: we gaan niet voor een blanco blad, wel voor een pure basis. We voegen daar warme materialen aan toe: we spelen met verrassende texturen, streven naar een luxueuze toets en stoppen niet voor het evenwicht helemaal goed zit. Met oog voor detail vertalen wij jullie verhaal naar een ruimte met ziel: een plek die je uitnodigt om voluit te leven.

view SERVICES

01

INTERIEURARCHITECTUUR

Wil je een persoonlijk ontwerp op maat van jullie leven?
Of, kies je bewust voor begeleiding van A tot Z? 

MEER WETEN

02

INTERIEURcoaching

Wil je zelf aan de slag met de inrichting van een ruimte, maar weet je niet waar te beginnen? Ga dan voor onze interieurcoaching @ home. 

MEER WETEN 

03

AANKOOPBEGELEIDING

Worden wij jouw hoogstpersoonlijke interieurshopper? 

MEER WETEN

04

PERSONAL SHOP

Laat je inspireren door onze verfijnde lifestylecollectie. 

MEER WETEN

05

VASTGOEDADVIES

Sta je op het punt om je droompand te kopen of te (ver)huren en heb je nood aan een paar extra professionele ogen? 

MEER WETEN

ONTWERP 
Wij maken voor jou een plan op maat. Een ontwerp dat vertrekt vanuit jullie noden en wensen, maar ook rust en richting geeft. Ons plan is voor jullie tegelijk een vertrekpunt én een eindpunt. Eentje dat alles omvat, van A tot Z: een concept dat klaar is voor onmiddellijke uitvoering, maar waar je gerust ook – door de maanden of jaren heen - stapsgewijs naartoe kan werken.

ONTWERP & COÖRDINATIE 
Een ontwerp hoeft voor ons niet het einde te zijn, integendeel. We doen niks liever dan ons daarna ook zorgvuldig ontfermen over de aanbesteding en de coördinatie van het project. Dankzij onze kennis en ervaring brengen we je in contact met de beste partners. We werken samen met mensen die wij vertrouwen en waar ook jij op kan rekenen. Of het nu elektriciens, totaalaannemers, ventilatiepartners, schrijnwerkers, vloerders, schilders, interieurmerken of stoffenleveranciers zijn: wij weten op wie je kan rekenen op vlak van timing, budget en kwaliteit. Als je daarvoor kiest, nemen wij ook de opvolging van alle werken voor onze rekening.
Maar we kunnen het traject ook opsplitsen. We werken altijd op maat van de klant en stemmen onze aanpak af op jouw vraag.

Interieurarchitectuur

LET'S TALK!

back to SERVICES

Wil je zelf aan de slag met de inrichting van een ruimte, maar weet je niet waar te beginnen? Ga dan voor onze interieurcoaching @ home.

Interieurcoaching @ home: tijdens een bezoek bij je thuis (2u) geven we je graag inzicht in de ruimtes, geven we breed advies en trakteren we je op concrete tips.
Jij bepaalt vervolgens zelf hoe, wanneer en op welk tempo je daarmee aan de slag gaat: ga jij meteen voor een full make-over of richt jij je favoriete plek stapsgewijs in. It’s up to you. 

Interieurcoaching

LET'S TALK

back to SERVICES

Wij worden jouw hoogstpersoonlijke interieurshopper.
We gaan mee in jouw zoektocht naar de juiste materialen, meubels en decoratie voor een inrichting op maat. Wij doen voorstellen en kunnen ook mee gaan winkelen, ook in groothandels waar jij anders als particulier niet terechtkan. 

Aankoopbegeleiding

LET'S TALK!

back to SERVICES

Laat je inspireren door onze verfijnde lifestylecollectie.

Atelier Plus inspireert, maar wil ook een platform zijn voor design dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt. In onze webshop vind je tijdloze en sfeervolle stukken die je gewoon moet kennen! Ook hier gaan we voor een persoonlijke service die vertrekt van een luisterend oor, uitgaat van advies à la tête du client en streeft naar een aflevering in eigen persoon. 

Personal Shop

LET'S TALK!

back to SERVICES

Sta je op het punt om je droompand te kopen of ben je van plan om te (ver)huren? Schakel ons in als extra paar professionele ogen! We denken graag mee over beslissingen die aan de basis liggen van een warme thuis.

We beginnen graag bij het begin, dus kan je bij ons ook terecht voor vastgoedadvies op maat. Wij helpen je graag bij de aankoop of verkoop van een pand, en geven ook advies bij verhuur. Want net zoals je in de ruwbouwfase al belangrijke knopen moet doorhakken, zijn ook de keuzes die je bij het kopen of huren maakt bepalend voor de toekomstige inrichting. We behoeden huizenjagers graag voor impulsieve beslissingen en denken toekomstgericht mee. We brengen potentieel aan de oppervlakte en geven je extra inzicht in zaken als indeling, ruimtes en licht. Een kleine investering voor een weloverwogen keuze die op termijn zonder twijfel rendeert.


Vastgoedadvies

LET'S TALK!

back to SERVICES

"Let's do what we love and do a lot of it."

marc jacobs

get in touch

Ready to get inspired?
Let's work together!  

Droom je van een interieur dat jou op het lijf geschreven is?
Met al onze passie, ervaring en kennis staan wij voor je klaar.  Wij creëren graag een omgeving die perfect bij jouw persoonlijkheid past.

We kijken alvast uit naar een eerste kennismaking!