Leen: “Tricia is (terecht!) de trotse mama van Jules en deelt steeds liefde en leed met haar familie.
Ze heeft de commerciële genen van haar vader en vult die aan met haar heel eigen creativiteit en voorliefde voor coördinatie. Ze doet dat stipt, grondig en kritisch.
Haar empathie is ongezien, net zoals haar perfectionisme.
Ik bewonder hoe ze erin slaagt om alles geregeld te krijgen, tot in de kleinste details.
Ze doet bovendien niks liever dan –zorgvuldig uitgezochte- cadeautjes uitdelen.
Tricia legt de lat hoog en houdt van hard werken, maar maakt ook van genieten en gezelligheid een prioriteit.
Ze is een bourgondiër eersteklas en heeft haar beste dansbenen altijd (!) bij. Haar grote hart gunt anderen de wereld.”

Ervaring:
Tricia startte als zelfstandig interieurarchitect en deed daarnaast jarenlang ervaring op als consultant in sales, marketing en development management in de vastgoedsector.
In diezelfde vastgoedsector en projectontwikkeling was ze actief als Chief Commercial Officer, met ervaring zowel in het residentieel als in het bedrijfsvastgoed.

Een Master Interieurarchitectuur aan het voormalige Henry Van de Velde instituut (nu Universiteit Antwerpen) kon Tricia’s honger naar kennis niet stillen.
Ze behaalde daarna nog een BIV-nummer (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars), een postgraduaat Vastgoedkunde (KULeuven) en een diploma Sales Management (Vlerick).Tricia Van Damme

let's TALK!

nice to meet you

"D E S I G N,
is a balance
between form & function.
It takes T W O !"

Tricia: “Leen deelt twee dochters, Félice en Léonore, met haar man. Hun knuffels, en de zon op haar gezicht, doen haar hart zingen.
Ze is ruimdenkend, staat stevig in haar – stijlvolle – schoenen en beschikt over bakken charisma. Haar honger naar nieuwe kennis en ervaring is onstilbaar, haar mensenkennis onmetelijk.
Ze is verslaafd aan reizen en verwonderd zijn, en is tevens doortastend en volhardend. Leen zal gemaakte afspraken altijd nakomen, gaat voor niks minder dan het beste resultaat, heeft oog voor schoonheid, de juiste combinaties en indelingen die kloppen.
Met één blik weten wij genoeg en dat is een zegen: zowel op vriendschappelijk als professioneel vlak.”

Ervaring:
Leen deed ervaring op als freelance interieurarchitect. Naast het opvolgen van de klanten en de coördinatie van de werken, stond zij ook in voor het opmaken van werkplannen voor een schrijnwerkerij. Zo werd ze zeer bedreven in detaillering en uitvoering, en leerde zij ook deze knepen van het vak. Ze was ook jarenlang Team Manager bij een bouwkundig studie- en adviesbureau. 

Haar studies Interieur aan de Hogeschool in Mechelen vormden de perfecte basis, samen met een 'afstudeertraject interieur en bouw' op Erasmus. 

Leen Moris 

Hello there! 

let's CONNECT!

Met oog voor detail vertalen wij jullie verhaal naar een ruimte met ziel: een plek die je uitnodigt om voluit te leven. Dat doen we via interieurarchitectuur over interieuradvies en aankoopbegeleiding, maar ook met onze eigen personal shop en vastgoedbegeleiding: kies zelf waarvoor je ons graag inschakelt! 

DISCOVER OUR SERVICES

KIES ZELF WAARVOOR JE ONS GRAAG INSCHAKELT!

LET's CHOOSE!

“The key to great design
is capturing the spirit
of the client
and the essence of the space.”

LET'S CONNECT!